Inici Hostal Doll - llistat de serveis Façana principal de l'Hostal Doll

L'HOSTAL

L’HOSTAL DOLL va iniciar la seva activitat el 1939 com a Fonda, amb set habitacions. A la Fonda Doll s’hi van allotjar els primers enginyers i treballadors de la SAFA, i també militars i escafandristes que van desballestar el Ciutat de Barcelona, vaixell enfonsat durant la guerra a la costa de Malgrat de Mar.
Amb el temps i la consolidació del turisme, va anar ampliant fins arribar al que avui és l’HOSTAL DOLL, un emblemàtic edifici davant del moll esportiu amb 30 habitacions, de les quals 19 donen al mar. A la primera planta, l’Hostal disposa d’una àmplia sala de TV.

SERVEIS

Aparcament privat

Disposa de 30 places d'aparcament pròpies per als clients.

Terrassa

Al bell mig del passeig de Mar, just davant dels jardins i del moll esportiu, a la terrassa de l’Hostal s'ofereix tots els dies els seitons, les patates fregides i un variat assortiment de tapes casolanes típiques de la casa.

Cuina reconeguda

La CUINA de l'HOSTAL DOLL ha estat des de sempre reconeguda i molt acreditada, i ofereix als clients des dels plats casolans heretats de les Teresines (1a i 2a generació de cuineres de l'hostal), fins als més actuals i de mercat. De marcada tradició familiar, la tercera generació dirigeix l'establiment a l'actualitat.